Rodinný dům v Posázaví

Rodinný dům u lesa na okraji posázavského městečka je navržen tak, aby souznil s okolní přírodou, vtahoval ji dovnitř sebe, a zároveň byl vzdušný, jednoduchý a moderní.
Dům tvoří tři hranoly překryté pultovou střechou, které jsou vůči sobě posunuty a odlišeny rozdílným pojetím povrchu - dřevěným obkladem, okrovou omítkou a bílou omítkou.

Dispozice domu je 4+kk, v domě se ale nachází ještě prostorná šatna u ložnice rodičů, velká spíž, dvě koupelny (jedna umsítěná poblíž pokojů a ložnice s wc a vanou, druhá orientovaná k obývacímu prostoru s wc a sprchou), komora pro technické zařízení domu a šatna pro skaldování sezonních věcí. Prostorná je také předsíň.
Obývací prostor v sobě slučuje kuchyni, jídelnu a obývací pokoj, celému prostoru vévodí krb a široká francouzská okna vedoucí do zahrady a na terasu, kterou stíní lehká dřevěná pergola. Kuchyně je umístěna stranou od obývací části, takže je s prostorem propojená, ale zároveň částečně oddělená.